Specialisatie in E-Bikes - Officiële verdeler Vespa/Piaggio/Sym

E-bikes

E-bikes

Wim’s Bike Center is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt je een uitmuntende service bij de aankoop van jouw e-bike.


We hebben een grote voorraad aan e-bikes van zorgvuldig gekozen topmerken. Een testrit maken is mogelijk, want alleen zo ben je zeker dat je de juiste aankoop maakt.


Er worden jaarlijks opleidingen gevolgd om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Wij helpen u graag bij de selectie die het best bij u past.


Op bepaalde modellen krijg je tot 5 jaar garantie!!! 

De elektrische fiets wordt steeds populairder – bij oud én jong. Iedereen geniet van de aangename trapondersteuning, waarmee ze moeiteloos hun bestemming bereiken.

 

Die elektrische fiets kan best hip en modern zijn. We hebben een ruim aanbod elektrische fietsen in verschillende prijzen, die zich lenen voor ontspannend én sportief fietsplezier.

 

Je gaat voor de elektrische fiets die jou het beste past: je kiest uit een accu in de achterdrager of een accu in het frame. Met een derailleur- of naafversnelling. Met een aangepaste accucapaciteit en een daaraan verbonden actieradius. En voorzien van meerdere technologieën. Je hebt de keuze uit Batavus, Sparta, Huyser, Cortina, Thompson, …

 

Je merkt het: er is voor elk wat wils. We helpen u graag om de juiste keuze te maken. Welke elektrische fiets je ook kiest, elke e-bike garandeert je comfort en veiligheid. Bekijk onze fietsen alvast eens via de link per merk hiernaast.

Bakfietsen/Cargo fietsen


Bagage en kinderen veilig naar de eindbestemming brengen lukt gemakkelijk met een elektrische bakfiets, deze zijn met veel aandacht ontwikkeld, waarbij is gelet op veiligheid en comfort.

 

Bij de bakfietsen hebben we tal van accessoires zodat die volledig aansluit op jouw wensen als vervanger van de auto. Het kinderstoeltje in de auto wordt bijvoorbeeld ingeruild door een bankje in de bakfiets en zowel jij als je kinderen genieten van de vrijheid die de bakfiets met zich meebrengt.

 

Bakfietsen zijn verkrijgbaar als tweewieler en driewieler. De tweewieler heeft een laadvermogen tot maximaal 80kg in de bak dat ruimte biedt voor 2 kinderen én extra bagage. Door de 2 wielen is deze fiets extra wendbaar zodat je elke bocht vol vertrouwen kan nemen. De driewieler kan net iets meer gewicht aan met een laadvermogen tot maximaal 100kg in de bak dat ruimte biedt voor 3 kinderen én extra bagage. Nog een voordeel van deze driewieler? Door de 3 wielen is deze fiets extra stabiel voor veel veilige kilometers.

 

Keuze uit de Johnny Loco, Batavus, Voque & Dolly Bikes bakfietsen.

back to top