Specialisatie in E-Bikes - Officiële verdeler Vespa/Piaggio/Sym

Elektrische scooters

Elektrische scooters

Piaggio presenteert de volgende generatie van e-scooters voor de stedelijke mobiliteit: Voor de eerste keer vinden we kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid samen in een essentiële, eenvoudige en lichtgewicht elektrische scooter.


De Piaggio 1 behoudt alle typische premium functies van de Piaggio scooters: ontwerp en aandacht voor het detail, verfijnd chassis, heel veel zitruimte en laadvermogen.

BESCHIKBAAR IN DRIE UITVOERINGEN:
PIAGGIO 1 (25 EN 45 KM/U), 1+ EN 1 ACTIVE, ALLEN MET MAKKELIJK UITNEEMBARE ACCU

De uitvoering 1 en 1+ heeft een accu met een capaciteit van 1,4 kWh en een gewicht van 10 kg, terwijl de uitvoering 1 Active een accu heeft met meer capaciteit, 2,3 kWh, met een gewicht van 15 kg.

De 1 Active-uitvoering onderscheidt zich esthetisch van de andere twee door de rode versieringen op de achterbrug.

 

Piaggio 1:

Snelheid 25 km/u, actieradius tot 60 km
Snelheid 45 km/u, actieradius tot 55 km in ECO*, tot 43 km in SPORT

 

Piaggio 1+:

Snelheid 45 km/u, actieradius tot 100 km in ECO*, tot 68 km in SPORT

 

Piaggio 1 Active:

Snelheid 60 km/u, actieradius tot 85 km in ECO*, tot 66 km in SPORT

De Piaggio 1 is beschikbaar met twee kleurengamma's: Forever Grey, Forever White en Forever Black zijn de eenvoudigste kleurstellingen die er het strakke en essentiële design van onderstrepen, terwijl Sunshine Mix, Arctic Mix en Forest Mix drie tweekleuren livery's zijn die er de jeugdige en frisse inborst van uitdrukken. Bij de Mix-kleurstellingen wordt de zitting van het zadel gekenmerkt door een grijze bekleding die sterk contrasteert met de glanzend zwarte inzetstukken aan de zijkanten. De kleurstellingen zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen.
back to top